top of page
Tilbudsudvikling, Rådgivning, Tender Management, Engineering
Anker 1

landgang & havnepromenade -

ny forbindelse mellem esbjerg by og havn.

Formålet med ovennævnte projekt, udbudt af Esbjerg Kommune, er at skabe en forbindelse mellem Esbjerg og havnen i form af en "landgangsbro" samt at etablere en attraktiv promenade støder op til den nye "landgangsbro".

Den såkaldte landgangsbro vil blive udført med en lang gangbro og to broer. Første bro, en svingbro, forbinder havnen med selve promenaden. Den anden bro, som er skal laves af træ, er en yderligere bro, der forbinder enden af landgangen med den tilstødende havnepromenade. Denne bro fører over en vej og giver en behagelig atmosfære med planter og behagelig belysning.

Hele landgangen vil blive udstyret på samme måde som træbroen og vil få udsigtsplatforme og andet vejinventar såsom bænke og hyggelige rastepladser. Enden af landgangen, som vender mod havnen afsluttes med trapper og en elevator. Alle de forskellige komponenter, der skal etableres i projektet vil blive udført baseret på høje arkitektoniske og gennemtænkte koncepter, som passer perfekt til det omkringliggende område, og udføres i høj kvalitet.

specifikationer.

Kunde            International entreprenør

Anlægssum.   DKK 30.000.000

Ydelser          Tilbudsudvikling,

                            Totalrådgivning, Mængdeopmåling

Scope             Vejarbejder, Broarbejder,
                            Jordarbejder

Sted.                Danmark

År                    2014/2015

bottom of page