top of page
Tilbudsudvikling, Rådgivning, Tender Management, Engineering
Anker 1

6717.001

sinding - snejbjerg.

Totalentrepriseprojektet ”Motorvej Sinding-Gødstrup” og totalentrepriseprojektet “Motorvej Gødstrup-Snejbjerg” er begge to dele af Holstebromotorvejen. Den nye motorvej vil forbinde byerne Herning og Holstebro, som begge er beliggende i Midtjylland.

Projektet “Motorvej Sinding-Gødstrup” omfatter i hovedtræk projektering og udførelse af en ca. 4,6 km lang 4-sporet motorvej og kommuneveje samt konstruktioner og en tilslutningsanlæg. Blandt andet indebærer projektet etablering af en 200 m lang landsskabsbro over Herningsholm Å.

Det andet projekt “Motorvej Gødstrup-Snejbjerg” omfatter i hovedtræk projektering og udførelse af en ca. 5,4 km lang 4-sporet motorvej og en1,2 km lang motortrafikvej samt konstruktioner og 2 tilslutningsanlæg. Blandt andet indeholder projektet tilslutning vest for Snejbjerg til eksisterende motortrafikvej ”Messemotorvejen” samt forlægning af jernbanen Holstebro-Vejle på en strækning på ca. 1,3 km.

Begge projekter omfatter jord- og belægningsarbejder, belysningsarbejder, landsskabsarbejder, afvandingsarbejder, kørebaneafmærkning og nedbrydningsarbejder.

specifikationer.

Kunde            International entreprenør

Anlægssum.   DKK 450.000.000

Ydelser          Tilbudsudvikling,

                            Totalrådgivning, Mængdeopmåling

Scope             Jordarbejder, Broarbejder,
                            Vejarbejder, Infrastruktur

Sted.                Danmark

År                    2014

bottom of page