om

Noroq.

"VORES NØGLE SUCCESS KRITERIER:

KUNDETILFREDSHED INDEN FOR

ALLE ARBEJDSOMRÅDER"

LÆS MERE

Beton-

& Stål-

elementer

NOROQ tilbyder produktion og montage af forskellige præfabrikerede beton- og stålelementer.

 

NOROQ's ydelser omfatter bl.a. levering og montage af en stor variation af rør, tunneler og specialelementer samt in-situ støbte komponenter.

 

Såmed er NOROQ ikke kun din partner, hvis du ønsker standardelementer, men også hvis du efterlyser skræddersyede specialelementer til dit projekt.

Byggeplads-

ledelse

NOROQ har anerkendt, at god byggepladsledelse handler om organisering og koordinering af mennesker, udstyr og materialer.  På denne måde er vi i stand til at gennemføre et projekt på en effektiv, miljøvenlig, sikker og bæredygtig måde.

 

Hver løsning, vi tilbyder, er forankret i, hvad der er bedst for vores kunder og deres projekter.

Rådgivning

NOROQ tilbyder assistance til tilbudsudvikling og yderligere udvikling og strukturering af din virksomhed for at sikre en optimal præsentation til kunderne. 

Gennem en årrække har NOROQ tilegnet sig mange internationale erfaringer inden for udvikling og styring af tilbud. I dag bruger vi disse unikke evner og ressourcer til at udvikle tilbud, der er smartere og mere omkostningseffektive end konkurrenternes.

 

Vi tilbyder ydelser indenfor projektering, planlægning, opmåling samt beregning af omkostninger, for at skabe et succesfuldt projektforslag, som på bedst mulig vis opfylder bygherrens individuelle krav.

Lad NOROQ hjælpe dig med at forbedre chancerne for at vinde opgaver.

NOROQ Corporate Group er en stor markedsspiller inden for følgende områder: Beton- og Ståltunneler, Tilbudsudvikling & Rådgivning samt Byggepladsledelse og tilbyder ydelser på tværs af hele infrastrukturområdet. Med et team af specialister og en tværfaglig kultur, stræber vi efter at finde smartere løsninger på komplekse udfordringer indenfor branchen.

 

Kunderne er kernen i NOROQs forretningsmodel og virksomheden er under konstant udvikling og ekspandering for bedre at kunne imødekomme kundernes behov på tværs af Skandinavien. Vores dygtige og professionelle medarbejder skaber værdi for kunderne ved at arbejde integreret med kundernes organisationer og derved være i stand til, at stille dybdegående spørgsmål og udfordre kundernes produkt med henblik på gevinst.

 

NOROQs formål er, at finde bedre løsninger til offentlige såvel som private kunder og ved at kende udgangspunktet, gøre det umulige muligt. Som én af Skandinaviens ledende virksomheder indenfor infrastruktursektoren, er vi involveret i alle større projekter i Danmark, Norge og Sverige.

mission

statement.

FORPLIGTELSE

TIL VORES KUNDER

Vi udvikler skræddersyede tilbud, som svarer til vores kunders behov og sikrer at de rigtige folk er involveret i de rigtige faser. For at gøre dette muligt, har NOROQ udviklet en virksomhedskultur, der giver mulighed for tilpasning og fleksibilitet.

 

Vores kunder er lige så forskellige som vores ekspertise, der omfatter en bred vifte af ydelser indenfor alle vores arbejdsområder. Vores integrerede tilgang garanterer, at vores kunder ikke kun profiterer af de ydelser vi leverer, men også af den ekspertise og erfaring vi har samlet igennem årene.

Integreret Kvalitet i Alt hvad vi gør

Et bevis på NOROQs utrættelige fokus på kunden og dennes mål, findes i grundlaget for vores arbejde, som er en tilpasning af standardiserede processer, der definerer fremgangsmåden i vores ledelsessystem og som sikrer sammenhængen i strategien samt løbende forbedringer.

 

Vi anvender ”system engineering” metoder og er certificeret i henhold til:

 

- ISO 9001: 2008

- ISO 14001: 2009

- OHSAS 18001: 2007

EN SMART

MARKEDS-SPILLER

NOROQ er ledende indenfor udvikling af løsninger og arbejdstilgange.

En udvikling, som er genereret igennem det sidste årti i Skandinavien på en måde, hvor infrastrukturen ikke blot forbinder punkter på et kort, men på en måde, hvor NOROQ etablerer værdi mellem punkterne.

 

Med smartere løsninger, der danner baggrund for et tillidsfuldt og proaktivt samarbejde med vores kunder, er NOROQ den foretrukne partner - for et langsigtet samarbejde.

Vores Procedure.

Vores fabrikker.