Tunnel Viborg Baneby

July 13, 2016

 

I perfekt samarbejde med Aarsleff Rail A/S har NOROQ i natten fra den 10. til den 11. juli monteret den anden tunnel i Viborg kommunes projekt "Viborg Baneby". NOROQ stod sammen med Aarsleff for samtlige forberedelser og udførelse af montage-arbejderne for UF af Den Grønne Sti. Grundet den gode forberedelse og brug af en 500 to kran blev montagen afsluttet 5 timer tidligere end planlagt. Montagen af den ca. 30 meter lange tunnel er en milepæl for projektet og blev udført i nattearbejde med sporspærring og en velorganiseret logistik. NOROQ takker alle involverede samarbejdspartner.

 

Working at night in Viborg. Just placed a 30 m long tunnel under the rail for the project "Viborg Baneby".

 

 

 

 

Please reload

LÆS MERE PÅ

Anbefalinger

Ny medarbejder på kontoret i Flensborg

February 20, 2020

1/10
Please reload

Aktuelle Nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload