Den første af to bokstunneler i Horsens

April 13, 2017

Onsdag, den 12. april leverede og monterede NOROQ den første af to bokstunneler for Omfartsvejen Syd i Horsens Kommune. Bokstunnelen har en samlet længde på 27,50 m inkl. fløjvægge. Selve tunnelen er 14 m lang og har en fri bredde og højde på 4,00 x 3,00 m. Specielt ved tunnelen er udformningen af den start- og ende-element, hvor fløjvæggene allerede blev påstøbt i fabrikken. Med at fløjvæggene allerede blev påstøbt i fabrikken kunne hele tunnelen leveres som vandtæt bokstunnel, som medfører at der ikke skal udføres yderligere fugtisoleringen. NOROQ takker HM Entreprenør A/S for et godt samarbejde og ser frem til montagen af den anden bokstunnel i projektet.

 

 

 

Please reload

LÆS MERE PÅ

Anbefalinger

Ny medarbejder på kontoret i Flensborg

February 20, 2020

1/10
Please reload

Aktuelle Nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload