Tunnel Bjerrevej i Horsens Kommune

May 12, 2017

I denne uge leverede NOROQ anden tunnel af to bokstunneler for Omfartsvejen Syd i Horsens Kommune. Montagen fandt sted på Bjerrevej syd for Horsens. Tunnelen har en samlet længde på mere end 38 m og indre mål på 4,5 x 3,1 meter. Særligt interessante ved bokstunnelen er dens ende-elementer, hvor første delen af fløjvæggene allerede blev påstøbt på fabrikken. Med disse særlige ende-elementer og udførelsen som bokstunnel medfører en hurtig montage og at selve tunnelen er vandtæt samt at der ikke skal udføres ekstra fugtisolering ovenpå tunnelen. NOROQ takker HM Entreprenør A/S for et godt samarbejde og ser frem til nye spændende opgaver.

 

 

 

Please reload

LÆS MERE PÅ

Anbefalinger

Ny medarbejder på kontoret i Flensborg

February 20, 2020

1/10
Please reload

Aktuelle Nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload