Sidste faunapassage leveret til E2002

May 10, 2019

I forgårs blev faunapassagen 2-FAU-01 for projektet Ringsted-Femern-banen, leveret, færdigt monteret. NOROQ stod denne gang ikke selv for montagen, men stod med råd og hjælp til side.Faunapassagen har en samlet længde på mere end 22 m. Passagen 2-FAU-01 er en stor sigma-tunnel.

 

NOROQ har tidligere leveret de tre mindre sigma-tunneler 2-FAU-02, 2-FAU-04 og 2-FAU-05 til projektet. Sigma-tunneler er kendetegnet igennem en åben bund og er dermed meget velegnet for passager til smådyr.

 

Vi takker M.J. Eriksson A/S for godt samarbejde og ser frem til nye udfordringer 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

LÆS MERE PÅ

Anbefalinger

Ny medarbejder på kontoret i Flensborg

February 20, 2020

1/10
Please reload

Aktuelle Nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload