Ny bækunderføring leveret til Hvalsø i Lejre Kommune

October 30, 2019

Nu løber vandet i Tokkerup Å igen under Tolstrupvej i Lejre Kommune, mens bilister igen benytter sig af den nye, udskiftede tunnel. Projektet er sket i samarbejde med Jan Nielsen A/S, hvor NOROQ A/S har bidraget til projektet med en præfabrikeret boktstunnel, Mere præcist et særligt bokstunnel-system, der har løst den opståede problematik på den oprindelige konstruktion. Ved hjælp af det nye og forbedrede tunnelsystem er Å-løbet således sikret nyt liv i mange år frem. Herunder kan i se det færdige resultat.

 

Vi takker Jan Nielsen A/S for et godt samarbejde og ser frem til nye spændende projekter. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

LÆS MERE PÅ

Anbefalinger

Ny medarbejder på kontoret i Flensborg

February 20, 2020

1/10
Please reload

Aktuelle Nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload