Anden firkanttunnel i Viborg

April 28, 2016

NOROQ har leveret den anden tunnel til Viborg Kommune.
Som førende producent af betonelementer til infrastrukturindustrien har NOROQ leveret den 2. tunnel til projektet ”Viborg Baneby”. Tunnelen måler 4x3 m og krydser under den eksisterende jernbane i Viborg. Tunnelen har en samlet længde på 29 m og er med til at skabe en bedre stiforbindelse omkring Viborg Station.

 

Tunnellen er endnu et eksempel på NOROQ’s høje kvalitetsniveau indenfor præfabrikeret beton. NOROQ er i projektet ansvarlig for såvel design, statiske beregninger, CSM validering, produktion samt transport af elementerne.

Please reload

LÆS MERE PÅ

Anbefalinger

Speciel faunapassage leveret til Silkeborg Kommune

October 24, 2019

1/10
Please reload

Aktuelle Nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload