team & projekt assistent.

JOBBET

NOROQ er i vækst og har etableret et solidt brand i Danmark og Tyskland. Vi har travlt og ønsker derfor at udvide vort team med en Team & Project Assistant.

 

Jobbet omfatter understøttelse af komplekse projekter fra udviklings-stadiet til gennemførelsesfasen. Herunder er administrative opgaver som budgetopfølgning og bogføring, rapportering, udarbejdelse af præsenta-tioner, generel korrespondance, analyser, hotelbooking, rejseafregning, møde-forplejning samt kontakt til nationale og internationale partnere.

 

KVALIFIKATIONER

Du har en uddannelse på bachelor niveau inden for økonomi. Om du er nyuddannet eller har gjort de første erhvervserfaringer er ikke afgørende. Vigtigt er, at du kan arbejde selvstændigt, er lærenem og evner at koordinere forskelligartede opgaver.

 

Du har gode kommunikationsegenskaber mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav. Et godt kendskab til MS Office er nødvendigt.

 

Der kan forekomme rejseaktivitet med jobbet.

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder en travl og forskelligartet hverdag. NOROQ er et internationalt dedikeret team og arbejder i et spændende internationalt projektmiljø. Vi tilbyder en resultatorienteret løn og fleksible arbejdsforhold.

 

NOROQ har p.t. kontorer i Flensburg og København. Arbejdsstedet vil være Flensburg.

 

INTERESSERET?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte projekt leder, Jan Hundsdörfer på telefon +49 461 9951 9105.

 

Ansøgning sendes til career@noroq.com.

 

Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale.