top of page

trainee, project management.

FLENSBORG ELLER KØBENHAVN

JOBBET

NOROQ er i vækst og har etableret et solidt brand i Danmark. Vi har travlt og tilbyder derfor en 6 måneders Trainee stilling til at arbejde med infrastrukturprojekter.

 

Jobbet omfatter deltagelse i komplekse projekter fra udviklingsstadiet til gennemførelsesfasen. Herunder er projektstrukturering og -analyse, risikovurdering, projektgruppe koordinering, samarbejde med eksperter og partnere, udarbejdelse af koncepter og dokumenter, design af samarbejds- og udviklingsaftaler samt kontakt med nationale og internationale partnere. Som Trainee indgår du i et team af eksperter, og vi garanterer læring og indsigt. Er du det rette match, vil det være et fint afsæt til en stilling som Junior Project Manager hos NOROQ.

 

KVALIFIKATIONER

Du er i gang med din videregående uddannelse inden for økonomi, jura eller teknik. Din uddannelse kunne være en Master i Business Administration, Finance eller Konstruktionsingeniør. Vigtigt er, at du kan arbejde uafhængigt, er lærenem og i det fremadrettet arbejde evner problemløsning og en fremragende time management.

 

Du har gode kommunikationsegenskaber mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav. Et godt kendskab til MS Office er nødvendigt.

 

Der kan forekomme rejseaktivitet og korte udlandsophold.

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder en travl og udfordrende hverdag. NOROQ er et internationalt dedikeret team og arbejder i et spændende internationalt projektmiljø. Vi tilbyder en standard praktikløn og fleksible arbejdsforhold. Der vil i stillingen være mulighed for fastansættelse som Junior Project Manager.

 

NOROQ har p.t. kontorer i Flensburg og København. Arbejdsstedet vil være én af de to lokationer.

 

INTERESSERET?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør, Jacob Horn Thomsen på telefon Mobile +45 4188 9693. Ansøgning sendes til  career@noroq.com.

 

Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale.

bottom of page