top of page

vores

kompetencer.

"Vi tilbyder vores kunder omfattende serviceydelser indenfor arbejdsområderne Beton- og Ståltunneler, Tilbudsudvikling & Totalrådgivning og Byggeledelse."

LÆS MERE

BETON- OG STÅLTUNNELER

BETON- OG STÅLTUNNELER

Indenfor dette område tilbyder NOROQ produktion og montage af forskellige præfabrikerede beton- og ståltunneler, samt diverse rør.

 

Baseret på deres lokale og internationale erfaringer, er NOROQ i stand til at tilbyde skræddersyede integrerede løsninger samt enkel logistik med henblik på at tilfredsstille alle kundernes krav og få det bedste resultat.

 

NOROQ’s ydelser omfatter bl.a. levering og montage af en stor variation af rør, tunneler og specialelementer samt in-situ støbte komponenter.

 

NOROQ garanterer, at finde smartere løsninger, der gør kundernes liv mere simpelt.

LÆS MERE OM VORES

PRODUKTER OG YDELSER

TILBUDSUDVIKLING & RÅDGIVNING

TILBUDSUDVIKLING & RÅDGIVNING

Gennem en årrække har NOROQ tilegnet sig mange internationale erfaringer inden for udvikling og styring af tilbud og bruger i dag sine unikke evner og ressourcer til at udvikle tilbud, der er smartere og mere omkostningseffektive end konkurrenternes.

 

Lad NOROQ hjælpe dig med at forbedre chancerne for at vinde opgaver.

 

Desuden tilbyder NOROQ ydelser indenfor projektering, planlægning, opmåling samt beregning af omkostninger, der er med til at skabe et optimeret og derigennem succesfuldt projekt forslag, som på bedst mulig vis opfylder de individuelle krav fra bygherren.

Indenfor segmentet rådgivning tilbyder NOROQ assistance til yderligere udvikling og strukturering af din virksomhed for at sikre en optimal præsentation til kunderne.

LÆS MERE

BYGGEPLADSLEDELSE

BYGGEPLADS-

LEDELSE

NOROQ har anerkendt, at god byggepladsledelse handler om organisering og koordinering af mennesker, udstyr og materialer for at være i stand til at gennemføre et projekt på en effektiv, miljøvenlig, sikker og bæredygtig måde.

 

Hver løsning, vi tilbyder, er forankret i, hvad der er bedst for vores kunder og deres projekter.

LÆS MERE

bottom of page